Importeren

Het importeren van een jong gebruikte auto uit het buitenland kan u het nodige voordeel opleveren. Dit vanwege fiscale verschillen tussen Nederland en de rest van Europa, en de relatief hogere afschrijving in het eerste jaar. Het financiële voordeel is het grootst op met name de Duitse en andere premium merken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volvo en Land Rover.

Andere voordelen zijn het grotere en vaak completer uitgevoerde aanbod, en dat bij jonggebruikte importauto’s de fabrieksgarantie op Europese auto's geldt voor alle lidstaten. Dit houdt in dat u bij elke merkdealer in Europa terecht kunt in de periode dat de fabrieksgarantie geldig is. In de regel is dit tot het voertuig 2 jaar oud is. Buiten de fabrieksgarantie biedt Amsterdam Motors garantie via haar partner Autotrust, ook op door ons in opdracht geimporteerde auto's.

Op basis van uw wensen gaan wij vrijblijvend voor u aan de slag, Eenmaal uw droomauto gevonden, controleren wij om er zeker van te zijn dat de auto voldoet aan uw en onze eisen: van schadeverleden en onderhoudsdocumentatie, tot uitvoering en aanwezige opties, voordat de auto aan u wordt afgeleverd op Nederlands kenteken.

Laat uw volgende auto importeren door Amsterdam Motors. Neem contact op voor alle mogelijkheden.