Verkopen

Amsterdam Motors is altijd op zoek naar bijzondere automobielen voor ons netwerk van klanten. Auto’s met een verhaal, en een bepaalde aantrekkingskracht. Wat iemand aantrekt in een auto is voor een ieder anders. Wat echter voor iedereen even belangrijk is, is de betrouwbaarheid van het aanbod. Amsterdam Motors staat achter de voertuigen die zij aanbiedt, daarom moeten ze voldoen aan de bepaalde kwaliteitstandaarden.

Als eigenaar zorgt u goed voor uw auto. Desondanks kan het particulier verkopen van uw trots wellicht tijdrovend of onplezierig zijn: Adverteren, het contact met potentiële kopers, ongewenst bezoek bij u thuis, onderhandelen over de prijs, tot en met de financiële afhandeling.

Kopers daarentegen zoeken zekerheid, en mogelijkheden voor inruil, garantie en financiering. Dit vinden zij vaak niet bij een particuliere verkoper en wijken daarom uit naar een professionele partij, zelfs als hier een premium voor betaald dient te worden.

Amsterdam Motors heeft de middelen en het netwerk om vakkundig, zonder zorgen en met maximale opbrengst een nieuwe eigenaar voor uw auto te vinden. Dit alles tegen een vooraf afgesproken commissie. Tijdens het proces blijft u vanzelfsprekend op de hoogte van de voortgang.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.